In de wereld van accountancy is het van cruciaal belang om te beschikken over betrouwbare, efficiënte en gebruiksvriendelijke boekhoudtools. Kleisteen biedt precies dat. Als toonaangevend boekhoudprogramma is Kleisteen speciaal ontworpen om aan de unieke behoeften van accountants te voldoen. Of je nu een zelfstandige accountant bent of een groot accountantskantoor leidt, Kleisteen biedt de tools om de boekhouding van jouw klanten altijd op orde te hebben. Lees verder om te ontdekken hoe Kleisteen jouw werk gemakkelijker en effectiever kan maken.

Meer dan een licentie, een partnerschap

Kleisteen is niet zomaar een softwarelicentie; het is een partnerschap dat zich richt op de evolutie en groei van zowel de tool als de accountants die ervan afhankelijk zijn. Accountants hebben een unieke stem binnen dit partnerschap. Hun ervaringen, inzichten en feedback zijn niet alleen welkom, maar worden actief gezocht. Deze open dialoog stelt ons in staat om voortdurend te verbeteren en te innoveren, zodat onze software altijd aan de hoogste normen voldoet.

Voordelen voor accountants

Gratis workshops

Bij Kleisteen geloven we in het belang van voortdurende educatie en ondersteuning. Daarom bieden we gratis workshops aan voor onze gebruikers. Deze trainingen zijn speciaal ontworpen om je te helpen het maximale uit ons systeem te halen. Of je nu nieuw bent in het gebruik van Kleisteen of je vaardigheden wilt opfrissen, onze workshops bieden waardevolle inzichten en praktische tips.

Persoonlijk contact

We begrijpen dat persoonlijk contact belangrijk is. Voor elke vraag of suggestie kun je terecht bij onze gekwalificeerde medewerkers met jarenlange ervaring in de accountancy. Dit persoonlijke contact garandeert dat problemen snel worden opgelost en dat klantfeedback serieus wordt genomen. Bij Kleisteen sta je er nooit alleen voor; we zijn er om je te ondersteunen.

Betaalbare kwaliteit

Kwaliteit hoeft niet altijd gepaard te gaan met hoge kosten. Kleisteen maakt dit principe waar door onze boekhoudsoftware al beschikbaar te stellen vanaf slechts €2,25 per maand. Dit maakt het voor accountants van elk formaat mogelijk om toegang te krijgen tot een hoogwaardig systeem zonder diep in de buidel te hoeven tasten. Bij Kleisteen krijg je topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

De kracht van Kleisteen

Kleisteen combineert uitgebreide functionaliteiten met een intuïtieve gebruikersinterface, waardoor het beheren van financiën eenvoudig en efficiënt is. Onze software is ontworpen om de dagelijkse werkzaamheden van accountants te vereenvoudigen en te optimaliseren. Van facturatie tot belastingaangifte, Kleisteen biedt alle tools die je nodig hebt om de boekhouding van jouw klanten soepel en nauwkeurig te beheren.

Wil je meer weten over hoe Kleisteen jouw werk als accountant kan verbeteren? Bezoek dan onze accountants pagina voor meer informatie en ontdek hoe onze software je kan helpen om de boekhouding van jouw klanten altijd op orde te hebben.

Kleisteen is hét boekhoudprogramma voor accountants

Kleisteen is meer dan alleen een boekhoudprogramma; het is een partner die zich inzet voor jouw succes. Met onze uitgebreide functionaliteiten, persoonlijke ondersteuning en betaalbare prijzen bieden we de ideale oplossing voor accountants die streven naar efficiëntie en betrouwbaarheid in hun werk. Sluit je aan bij de vele tevreden gebruikers van Kleisteen en ervaar zelf het verschil. Bezoek onze website en ontdek de voordelen van Kleisteen vandaag nog!